Harry Potter 8

- af Jan Jakob

  Harry vågner næste morgen, der havde han en mærkelig fornemmelse. Han troede, at han kunne se lord Voldemort. Lige pludselig fik han så ondt i sit ar.
 
Så kaldte Petunia på Harry. Nu er der morgenmad. Ok, sagde Harry. Så gik Harry op af trappen og ud i køkkenet. Der sad fru Dursley og Dudley. Så sagde fru Dursley. Vil du ikke gerne ta' skålene, gaflerne, knivene og skeerne op. Da Harry havde spist morgenmad, sagde han, Jeg går i seng nu, til fru Dursley. Og så sagde hans tante OK Harry .
 
Så gik han ned af trappen. Så åbnede han døren ind til sit værelse. Så fandt han sin tryllestav frem og så tog han nogen af sine troldemandsbøger og sit røverkort og så tog han dynen under sig med alle troldemandsbøgerne og røverkortet. Så sagde Harry Lumus og åbnede vinduet for at få frisk luft. Lige da han var gået under dynen igen, kom en ugle. Så gik Harry ud af sengen og tog brevet, der var fastgjort til uglen. Så flåede han brevet op og der stod TIL HARRY fra Dumbledore . Så læste han hvad der stod indeni. Harry du er blevet vejleder fra Hogwarts skole.
 
Så næste morgen igen. Det var endelig den dag, hvor han skulle til Hogwarts skole. Så pakkede Harry sin skoletaske og så kikkede han lige om han havde alle sine bøger med.
 
Så da han kom ud til perron 9 ¾, der mødte han Ron og Hermione. Ron og Hermione havde ikke opdaget Harry, så sagde Harry BØØØØØ . De fik sådan et chok, at de næsten faldt bagover. Og så sagde Harry Hej Hermione og Ron. Så sagde Hermione og Ron i kor på hinanden Hej Harry. Så sagde Harry Jeg er blevet vejleder. Ron gav Harry et kram og Hermione gav Harry et kys og så gik de i gennem muren.
 
De kom ud til toget, der var Rons mor. Hun sagde til Ron, Harry og Hermione at det var godt, at de nåede at komme, for toget var lige ved at køre. Så steg Harry, Ron og Hermione ind i toget og så skulle toget til at køre. Og så sagde Harry, Ron og Hermione Hej Hej
 
Så viste Hermione Harry hen til hvor vejlederne skulle sidde. Og så gik Hermione tilbage til Ron og der mødte de Ginny og så sagde Ginny Hvor er Harry henne. Så sagde Ron og Hermione i kor Han er henne på vejlederpladsen, han er nemlig blevet vejleder. Og så spurgte Ginny Må jeg gerne sidde her. Ja, sagde Hermoine og Ron i kor og så var de næsten nået frem til Hogwarts skole.

 
  Så steg de af toget, da de var nået helt derhen. Og de gik hen til hestevognene. Og de hørte Hagrid sagde Alle førsteårselever herhen, Alle førsteårselever herhen, Alle førsteårselever herhen. Så gik de hen til egetræs dørene og åbnede dem. Og så gik de hen til Gryffindor, der så de Malfoy og Crabbe og Goyle og så kom førsteårseleverne ind og så stillede de sig op. Så sagde Dumbledore Jeres nye lærer i forsvar mod mørkets kræfter er professor Træmaske. Nu vil professor McGonagall sige jeres navne og sige hvilket kollegie I skal være på Slytherin, Ravenclaw, Hufflepuff og Gryffindor. Og da de var delt op i forskellige kollegier, der skulle Dumbledore vise førsteårs eleverne hvor man ikke måtte være og hvor man gerne måtte være. Man må ikke ikke være i den forbudte afdeling og den forbudte skov. Oppe på 8. etage, der er der ét sted hvor I ikke må være. Der er en låst dør. Det er henne ved nogle trehovedede hunde som Hagrid har. Så da førsteårseleverne var kommet tilbage, der sagde Dumbledore at alle skulle gå i seng. Vejlederne vil vise jer over til sovesalene. Harry kom hen til portrættet. Plante sagde Harry, så kom der en lille smal indgang hvor han kunne kravle igennem.
 
Så næste morgen igen, der skulle Harry ud og spille Quidditch. Da han så kom ud til Quidditch, der gik han ind i omklædningsrummet. Da de kom ud på banen, der mødte de den nye træner - hun hed Christina. Så kom alle Gryffindoreleverne hen i samlingen. De havde deres koste parat. De skulle kæmpe mod Slutherin. Så lød fløjten og spillet gik i gang. Harry fik et glimt af det gyldne lyn og det samme gjorde Malfoy. Malfoy blev næsten ramt af en smasher. Der lød et råb fra Gryffendor, for Griffendor fik mål. Harry undveg lige en smasher. Harry var tæt på at fange det gyldne lyn. Og Slyttering fik endnu et mål. Og så scorede Gryffendor mål endnu en gang. Så fangede Harry lige det gyldne lyn. Og Gryffendor havde vundet. Og der lød skrig fra Gryffendor.
 
Lige da kampen var slut gik de ind i slottet. De skulle nemlig til Træmaskes time i Forsvar mod mørkets kræfter. Da de kom ind i lokalet, der dukkede Træmaske lige op. Så sagde Træmaske: Væk med jeres tryllestave og frem med jeres bøger. I skal lære dezendo-besværgelsen. Sådan kan man tage billeder ud af hovedet og dem der har gjort det kan se det man har taget ud. Da de så var færdige med forsvar mod mørkets kræfter, så skulle de til spådom.
 

 

 

tilbage